mandag 5. mars 2007

Norsk invasjon på Prenton Park!

I kampprogrammet til kampen mot Chesterfield fredag 2. mars var det en artikkel om den norske invasjonen av Prenton Park. Hver gang Tranmere har fredagskamp er det alltid masse norske fotballfans som tar turen innom Tranmere og Prenton Park. Det passer ofte med "hovedkampen(e)" med Liverpool, Man U og andre lag som gjerne spiller Lørdag og Søndag.
Men det dukker så klart opp noen hardbarka norske Rovers-fans også, de som har skjønt den norske linken som Rovers har :)

Engelske Steve Harding, nr to fra høyre på bildet, er professor ved Universitet i Nottingham, og interesserer seg stort for hjemområdet og dets link mot vikinglivet for 1000 år siden. Det er han som har gjort meg virkelig klar over at Tranmere er et "norsk" lag. Bildet er tatt under kampen mot Chesterfield. Her poserer Steve med norske supportere!

Artikkelen om den norske invasjonen kan du lese ved å trykke her.

4 kommentarer:

Steve Harding sa...

Hei Eirik,
Thanks for supporting me on the Rearguard site with regards Mhyre & how we need to sign a good Norwegian player.
There was an excellent opening of the photo exhibition at Sjomannskjerken on Park Lane on Sunday, hope you can join us on the Olav Viking walk on 28/29 Juli,
heia Tran-mere!
Steve

Anonym sa...

ma sjekke:)

TranmereStig sa...

Prenton Park er for øvrig nå hundre år!! Banen ble offisielt åpnet 9. mars 1912. I forbindelse med Tranmeres hjemmekamp mot Leyton Orient i går, 10. mars 2012, var det 100-årsjubileum på Prenton Park. Artig pauseunderholdning der bursdagssangen ble sunget med en vert som forsanger. Det ble også arrangert tverrliggerkonkurranse der tidligere storspillere som Eric Nixon og Alan Mahon deltok. Gårsdagens tilskuerantall på 6824 er for øvrig sesongbeste på Prenton. I år er det også 25 år siden eier og Chairman Peter Johnson tok over klubben, og reddet den fra å gå under administrasjon. Peter var tilstede og entret bana under pausa i går, sammen med tidligere 90-tallshelter som Chris Malkin og Steve Vickers og mange flere!

Anonym sa...

Keep up the good work, Steve Harding: http://www.youtube.com/watch?v=0tPBXtPlrXE